Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Din støtte
Giv et bidrag
Bliv medlem
engodsag.dk
SMS Støtte
Bag for en Sag
Gaveideer
Arv og testamente
Etik Invest
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Din støtte
Udskriftsvenlig sideTip en ven

Din støtte

Din støtte giver børn og unge mulighed for at få hjælp og rådgivning. Hvert år er vi via vores rådgivning i kontakt med over 13.000 børn og unge. Vi tilbyder rådgivning via BørneTelefonen, BørneChatten, BørneLinket og BørneBrevkassen. Samtalerne handler om emner, som børn og unge finder svære i deres verden, og spænder over alt fra sorg, vold, mobning, kærestesorger og omsorgssvigt.


Vi bruger vores viden fra rådgivningerne og fra vores mange undersøgelser til at kigge kritisk på lovgivningen og forvaltningen, og vi er den børnefaglige verdens med- og modspiller. Vi skaber og blander os i debatter – også de upopulære.

Der er mange måder at støtte udsatte børn på:

Skattefradrag for privatpersoner
Hvis dit bidrag er over 500 kroner kan du trække det fra i skat på selvangivelsen. Dog kan de første 500 kroner om året ikke kan trækkes fra. For 2007 kan du maksimalt trække 13.600 kr. fra.

Ønsker du en snak om hvordan du kan støtte, så kontakt direktør Dorthe Lysgaard på mail eller telefon: 36 18 00 50 eller Projektleder, fundraising Hans Christian Niebuhr på mail eller telefon: 51 36 04 88.

Hejsa Børnenet
Jeg har i lang tid skrevet herinde jævnligt, og jeg synes bare, at jeg ville sige, at I gør det rigtig godt! For et år siden var mit liv det rene kaos, og jeg var flere gange tæt på at gøre en ende på det hele på den værste måde. Min mor drak meget, og min far gjorde mig mere og mere forvirret! Men efter jeg havde snakket mange gange med jer, fik jeg modet til at ændre det hele, og selv om det var svært, fik jeg min mor til at indse, det var forkert, og jeg skrev et langt brev til min far om, at jeg ikke ville have mere med ham at gøre. Jeg synes, I skal sætte brevet op, så andre kan se, det hjælper at få taget hul på boblen, også selv om det er det sværeste, og det gør meget ondt! Men ellers vil jeg bare sige tusind tak for alle de mange timers støtte og vejledning, jeg har fundet her, når der ikke var andre steder at få det!
Knus Christine
 

     

    bv@bornsvilkar.dk