Fokus på børnOm Børns Vilkår
Søg
Medlemskab

Som medlem af Børns Vilkår støtter du vores arbejde for at fremme forældres muligheder for at give deres børn en god opvækst:

ForældreTelefonen
En telefonrådgivning for alle voksne om børn. Rådgiverne på ForældreTelefonen er de samme som på BørneTelefonen. De er voksne med stor erfaring samt menneskelig og børnefaglig kom­petence. Man kan naturligvis være anonym, når man søger rådgivning via ForældreTelefonen - også når man er medlem.

Viden og holdninger
Børns Vilkår udgiver løbende pjecer, bøger og hæfter om børn og forældreskab. Og vi arbejder hver dag med mange emner og temaer, der knytter sig til det at være forældre. Eksempelvis udarbejder vi jævnligt pjecer til forældre om særlige temaer. En del af denne viden har vi samlet - temaopdelt - på ForældreNettet. Her kan du samtidig få information og links til andet relevant materiale

Mailrådgivning
Som medlem af Børns Vilkår kan man via mail eller brev få svar på personlige spørgsmål. Vores erfarne rådgivere fra ForældreTelefonen samt eksterne eksperter svarer dig på mail eller brev. Eller du kan vælge at blive ringet op af en rådgiver. Samtidig kan du i anonym form læse udvalgte svar i ForældreBrevkassen på ForældreNettet

Nye analyser
Som medlem af Børns Vilkår vil vi jævnligt spørge dig om dine erfaringer og holdninger til forskellige emner inden for børneområdet. Derigennem har du mulighed for at gøre din indflydelse gældende samt medvirke til at udvikle Børns Vilkårs fremtidige indsatser.

BLIV MEDLEM AF BØRNS VILKÅR
Støt Børns Vilkårs arbejde for børn i Danmark gennem medlemskab.
 
FÅ NYHEDSBREV
Nyheder for forældre og pædagogisk personale, børnepolitiske kommentarer, samt information om Børns Vilkårs aktiviteter.
 
MERE INFORMATION
Få tilsendt uddybende materiale med posten.