Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreBørn i skilsmisseBørn i sorgDe mindre børnTeenager i husetSkole og institutionslivElektroniske børneverden
ForældreTelefonens kontaktoplysningerSitemapBørns Vilkårs butikForældreBrevkassen

Børns Vilkårs side for forældre

www.sikkerchat.dkSikker chat
Hvad ville du gøre, hvis din datters skoleveninder ændrede hendes profil på Arto? Eller hvis din søn chattede i en sexchat for voksne? Chatter dit barn på mobilen, Messenger eller andre steder? På www.sikkerchat.dk kan du læse mere om hvad du og dit barn bør vide om at chatte. 


Børn og unge på nettet
Manglende dialog mellem børn og forældre: Mens forældrene mener, at de har en god dialog med deres børn om deres brug af internettet, så fortæller mange børn modsat, at de ikke taler med deres forældre om deres brug af nettet. Det viser Medierådet for Børn og Unges to nye undersøgelser af henholdsvis børns brug af internettet og deres forældres holdninger og adfærd i forbindelse med denne. Klik her for at læse mere om undersøgelsen.

Tanker om gode computervanerLeg og lær
Er det farligt at spille computer eller stimulerer det dit barns udvikling? Skal dit barn spille selv, eller bør du spille med? Hvor lang tid må dit barn sidde foran computeren - og hvor skal computeren stå? Læs Børns Vilkårs tanker om hvad god computerkultur hos de 3-7-årige er.

Børn i skilsmisseNår far og mor går fra hinanden.
Kommunalreformen har pr. 1. januar 2007 medført nogle grundlæggende ændringer i systemet omkring skilsmisse, forældremyndighed, samvær mv. Læs mere her - eller se hvor statsforvaltningerne ligger.

Barn binder skoForældreskaber er fyldt med mange glæder, men også vanskeligheder og bekymringer. Børns Vilkår vil gerne give gode råd til forældre, som er interesseret i at give deres børn de bedst mulige betingelser i deres barndom. Har du brug for et godt råd eller blot en snak med en udenforstående kan du ringe til ForældreTelefonen på 35 55 55 57.

MobningMobning
Er dit barn udsat for mobning, mobber det andre børn, eller vil du bare gerne vide mere om mobning, så du kan tale med dit barn om det. Læs vores tema om mobning her.


 

 

Børn i dagtilbud
Børn i dagtilbud
 Opdragelse
Opdragelse
 BørneTelefonen fylder 20 år
BørneTelefonen fylder 20 år
 

 
Nyheder fra Børns Vilkår
Dit barn bor i Danmark – pjece til forældre fra en anden kultur
Kan staten blande sig i, om man slår sine børn – og hvorfor?
Er det kontrol, når sundhedsplejersken kommer på besøg?
Hvorfor er det en god idé, ...
Læs mere Tryk for at komme videre

Jubilæumskonference
30 år med udsatte børn. Læs mere om konferencen her....
Læs mere Tryk for at komme videre

Bliv rådgiver
Har du lyst til at hjælpe børn i Danmark? Har du en uddannelse, der kvalifi...
Læs mere Tryk for at komme videre

bv@bornsvilkar.dk