Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreEmner og gode rådFilm, bøger og musikGæt og vind
BørneTelefonenBørneChattenBørneBrevkassenBørneLinketSpejletSitemap
Rådgivning og hjælp
BørneLinket
BørneTelefonen
BørneChatten
BørneBrevkassen
ProjektTelefonen
 
For børn og unge > Rådgivning > BørneBrevkassen
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

BørneBrevkassen

BørneBrevkassen

Du kan skrive til Brevkassen om ALT, som gør dig vred, trist, forvirret eller glad. Det kan f.eks. være: Forældres skilsmisse, skoleproblemer, problemer med venner/veninder, mobning, forelskelse, angst, misbrug, uforstående voksne, at flytte hjemmefra - eller noget helt andet.

Når du skriver til os, så husk lige at skrive, hvor gammel du er; det gør det nemmere for os, når vi skal svare dig! Husk at dit brev kommer til at stå her på siden, og derfor skal du skrive anonymt. En gang imellem er det nødvendigt for os at redigere i dit brev eller at forkorte det lidt, men hvis vi bruger dit brev i brevkassen, har rådgiveren altid læst hele brevet.

Brevkassen svarer på breve ca. en gang om ugen, men der kan godt gå 14 dage, før du får svar. Vi har desværre ikke tid til at besvare alle de spørgsmål, vi får, men vi forsøger at nå så mange som muligt.

Får du ikke svar - eller er det for svært at vente, kan du chatte med os her på siden eller ringe på BørneTelefonen på 35 55 55 55 alle hverdage mellem 12 og 21 (fredag 12-19).

Følg linket i højre side for at komme til BørneBrevkassen.

 

bv@bornsvilkar.dk