Børns Vilkårs logo

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreEmner og gode rådFilm, bøger og musikGæt og vind
BørneTelefonenSitemapBørneChattenBørneBrevkassenBørneLinketSpejlet
Rådgivning og hjælp
BørneLinket
Hvad er BørneLinket?

Månedens emne!
BørneTelefonen
BørneChatten
BørneBrevkassen
ProjektTelefonen
 
For børn og unge > Rådgivning > BørneLinket > Månedens emne!
Udskriftsvenlig sideTip en ven

Månedens emne!

TAK!
Først og fremmest tak for alle de mange gode forslag til månedens emne! Bliv endelig ved med at komme med forslag, og fortæl os også gerne, hvis du har ris, ros eller kommentarer til BørneLinket.

Det overordnede emne for dette BørneLink er stadig: I klemme mellem kulturer. Men har du lyst til at chatte med andre om månedens emne, er du meget velkommen, selv om du ikke har en etnisk minoritetsbaggrund.

Månedens emne: SKOLEN
Nogen elsker at gå i skole, andre synes det er kedeligt. Nogen kan bedst lide frikvartererne, fordi det er sjovt at lege, snakke, grine og slappe af, andre synes frikvartererne er det sværeste ved at gå i skole, fordi de føler sig udenfor og ikke altid har nogen at være sammen med.

For nogen er det at gå i en dansk folkeskole mærkeligt og anderledes, fordi deres forældre kommer fra et andet land og tænker anderledes end lærerne og de andres forældre. Andre synes det er spændende, at nogen af klassekammeraterne har etnisk minoritetsbaggrund, men ved ikke selv hvordan det er, fordi de er født og opvokset i Danmark.

Nogen synes de bliver skældt ud hele tiden i skolen - andre synes det er irriterende, når der er nogen der larmer, så de ikke kan koncentrere sig i timerne.

Har du lyst til at tale med andre børn om, hvordan det er at gå i skole? Så klik ind på BørneLinket hver onsdag i december mellem 15-18. Det er her det sker!!

Har du forslag til andre emner, som kunne blive månedens emne, hører vi meget gerne fra dig! Du kan skrive dine forslag her…

 
 

 
 
 
 

bv@bornsvilkar.dk