Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreRådgivning og hjælpEmner og gode rådGæt og vind
BørneTelefonenBørneChattenBørneBrevkassenBørneLinketSpejletSitemap
Film, bøger og musik
Vinder i juli
Skriv en historie og vind en bog
Jeres historier
Kærlighedens sejr
En piges had
Bag facaden
Spejlet
Flagstangen
Drømmene
I starten af mit liv
Set fra et par skos side
Rygtet
Svigtet
Livet går videre
Tårer og had
Ud af faste rammer
Den elektroniske chip
Flugten fra far
Min skat, nu kommer jeg
At være barn af en alkoholiker
Det svære valg
En tung byrde
Mors nye kæreste

Skilsmissen
Usynlige mig
Boganmeldelser
 
For børn og unge > Film, bøger og musik > Jeres historier > Skilsmissen
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Skilsmissen

Jeg var fem år gammel, min far og mor kaldte på mig og min lillebror. De sagde at - far og mor skulle ikke være kærester mere, så jeg spurgte om jeg aldrig skulle se min far igen?

Det skulle jeg jo serfølgelig nok komme til. Vi vidste jo ikke rigtig hvad det skulle betyde? Så da vores far nu var væk, havde vi jo ikke nogle at se op til selvom han boede lige ovre på den anden side af vejen. Men det varede ikke særlig længe ca. 6 måneder, også flyttede han til Herlev over til hans nye kæreste.

Jeg kan ikke rigtig huske hvem hun var men jeg kan huske når vi var i centeret sammen det var rigtig hyggeligt. Jeg tror ikke at min far gad hende mere han flyttede i hvert i fald væk. Det var ikke særlig sjovt at hele tiden at flytte, men imens fik min mor også en kæreste "Kenneth"

Han var god nok. Han kunne godt lige sport og det er sjovt. Men han var ikke særlig børnevændlig, han tænkte hele tiden på min mor :( Min far flyttede til Næstved da han fandt en kæreste. Det var IRITERENDE fordi så skulle han køre i en hel time når vi skulle hjem til ham.. Hun var en led ko.

 Vi måtte intet for hende også havde hun to dumme døtre. De var altid oppe at slås og de galt kun om at gøre den anden ked af det. For eksempel: Jeg var ude at lege med den store pige imens inde for, farvet den lillepige alle den store piges barbiedukker's hår. Det var ikke sjovt at være til stede da Henriette gik AMOK.

Der gik 2 år med ballade tror jeg før min far flyttede ind til København. Inde ved Fisketorvet. Det var sjovt selvom lejligheden var meget lille. Også var vi jo meget i Cinemax altså biografen. Så gik der noget tid i den der lejlighed. Så en dag gik min far på diskotek, hvor han mødte en anden pige som hed Gitte. Og det værste var at hun boede jo selfølgelig i Jylland Og havde en datter som var totalt tarvelig . Der gik et lille år også skulle de giftes. Jeg kan huske, at de hele tiden flyttede, men nu bor de på en lille gård i Jylland.

 

bv@bornsvilkar.dk