Børns Vilkårs logo

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreRådgivning og hjælpFilm, bøger og musikGæt og vind
BørneTelefonenSitemapBørneChattenBørneBrevkassen
Emner og gode råd
Mobil og internet
Ung mellem kulturer
10 gode råd om brug af internettet.
Alkohol og forældre
BørneTelefonen
Sorg
Familievold og kærestevold
Forelskelse
Elsker - elsker ikke
Hvordan f... får man en kæreste?
Jaloux på din bedste venindes kæreste
Knuste hjerter
Ulykkelig kærlighed

HISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV
Forelsket!!!
Et svært spørgsmål
Mobning
Seksualitet
Seksuelle overgreb
Skilsmisse
Spiseforstyrrelser
 
For børn og unge > Emner og gode råd > Forelskelse > HISTORIER FRA DET VIRKELIGE LIV > Forelsket!!!
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Forelsket!!!

Til MissMadalene@karlsen.mail.dk

Fra Heidis@mail.dk

Subject: Forelsket!!!!

Kære søde Madalene – du aner ikke, hvad der er sket – men jeg er simpelthen så, så, så forelsket! Det er ikke i Anders, den idiot, selv om jeg godt ved, jeg har skrevet til dig, at jeg syntes, han var sød.

Sådan har jeg det ikke mere. 

Det er faktisk i én, som du aldrig har hørt om, og som jeg aldrig har lagt mærke til før. Han hedder Mads og spiller bas på mit musikhold; du ved, der hvor jeg synger om torsdagen. Vi plejer at følges ad i bussen sammen med én, som hedder Nicolai, og Nicolai snakker hele tiden – nonstop. Han har simpelthen munddiarré, så jeg har egentlig aldrig rigtig lagt mærke til Mads før. Han er lidt stille i det.

Men så var vi til afslutningskoncert, og bagefter sad vi en flok ude i gården. Og ved du, hvad der så skete! Mads satte sig ved siden af mig, og han så helt underlig ud – og så lige pludselig spurgte han, om han ikke kunne få min e-mail, så han kunne skive til mig i ferien.

Jeg fattede ingenting, jeg gav ham bare min e-mail, og det var først, da jeg kom hjem, jeg begyndte at tænke over det. Og så kom der mail fra ham, hvor han spurgte, om vi skulle komme sammen, og om jeg ville med i biografen!!!!! Han skrev også, at han var ked af, at han ikke havde spurgt mig den dag, men at han var blevet genert. Og så skrev han en masse om sig selv. Og han er bare så SØD!!!

Vi har været i biografen én gang, og han har besøgt mig en gang, og vi skal ses igen i aften, og jeg glæder mig, selv om jeg har skiftet tøj tre gange nu…. Han er bare så nem at snakke med og 10.000 gange mere moden end drengene i min klasse. Han er også vild med historie og med Outlandish, og han er overhovedet ikke plat. Vi holder i hånden!!!!! Og vi har kysset én gang, og det er slet ikke ulækkert, det var jeg ellers lidt bange for. Det kildrer bare helt vildt i maven.

Mor synes, det er helt okay, selv om hun var nysgerrig, da han var her. Men jeg tror, hun slappede af, da hun så ham. Han ligner jo sådan en rigtig sød dreng ha-ha!

Nå, jeg vil skifte tøj igen, jeg kan næsten ikke sidde stille! Jeg skriver igen i morgen. Du må gerne skrive, om der sker noget ovre ved dig!

Kys fra Heidi 

 

bv@bornsvilkar.dk