Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Undervisning og foredrag
SkoleTjenesten
Priser på og bestilling af oplæg fra SkoleTjenesten
Ali og Julie er kærester - nyt oplæg
Konferencer
Spejlet - en undervisningsportal
Materialer
Børns Vilkårs foredragsholdere
 
Børns Vilkår > Undervisning og foredrag > SkoleTjenesten
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

SkoleTjenesten

Børns Vilkår driver en SkoleTjeneste, der tilbyder skoler over det meste af landet oplæg om bl.a. mobning, mobil og chatkultur, at vokse op mellem to kulturer og pubertet. Du kan læse om alle vores oplæg ved at klikke i menuen til venstre.

Vi fortæller i alle oplæggene om BørneTelefonen, BørneChatten, Børnebrevkassen og Børnelinket og inddrager relevante cases herfra. Det er fortællinger fra det virkelige liv, som gør oplæggene levende og nærværende, og som skaber en god dialog med børnene. Samtidig får børnene viden om Børns Vilkårs rådgivningstilbud.

Børns Vilkårs rådgivning
Rådgivere på BørneTelefonen og BørneChatten taler hvert år med over 10.000 børn og unge. Børns Vilkår har derfor en særdeles stor indsigt i, hvilke problemer børn i Danmark tumler med. Det er denne viden, der er SkoleTjenestens fundament. Vi opbygger de oplæg, som SkoleTjenesten udbyder, ud fra vores viden fra BørneTelefonen og BørneChatten om, hvilke problemer der fylder i børnenes liv lige nu.

Skoletjenesteoplæg
I oplæggene fortæller vi om BørneTelefonen med fokus på et tema, som I vælger. Fx mobning eller mobil og chatkultur. Oplæggene er for skoleklasser fra 4. klasse og op til folkeskolens ældste klasser.

Vores oplæg er dialogbaserede og derfor ikke egnede for alt for store grupper. Af hensyn til børnenes udbytte af oplæggene kan maksimalt én klasse deltage.

Oplægsholderne er hhv. uddannede undervisere og/eller universitetsuddannede, og alle har praktisk erfaring med børn og unge.  

Telefontid
Du kan ringe til SkoleTjenesten tirsdag fra 12-15 og torsdag fra 9-12 på   35 55 55 59. 

Klik her for priser på og bestilling af oplæg fra SkoleTjenesten

Download materiale fra Børns Vilkår

PDF-filSkoleTjenestefolder 2006 
 

bv@bornsvilkar.dk