Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragMedlemskabOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Sponsorer
TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor
TDC støtter BørneTelefonen
TidsBanken
TDC Børneprisen
Samarbejdspartnere
Sponsorer for Børns Vilkårs sorggrupper
Mindre sponsorer
Børns Vilkårs hjemmeside
Sponsorpolitik
Bliv sponsor
 
Børns Vilkår > Sponsorer > TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor

Børns Vilkår har i mange år haft et sponsorsamarbejde med TDC om driften af BørneTelefonen. I 2001 blev TDC hovedsponsor for Børns Vilkår med et sponsorat på 8 mio. kroner over 3 år. Fra 2004 er sponsoratet forlænget for en ny treårig periode, hvor TDC stiller op til 12 millioner kroner til rådighed for Børns Vilkår.

Der er tale om et sponsorat af en helt ny type. Begge parter gjorde fra starten op med den traditionelle rollefordeling mellem den ‘glade’ giver og den ‘stakkels’ modtager. Samarbejdet er i stedet etableret som et partnerskab med fælles platform, visioner og projektudvikling.
 
Sponsoratet er bl.a. anderledes, fordi det ikke bare består af en pose penge til Børns Vilkår som be­taling for en social profilering af TDC. I stedet har Børns Vilkår og TDC sammen udvalgt og modnet en række projekter, der gør en konkret forskel for børn og unge i det daglige.
 
Kernen i de fælles projekter har fra starten været at møde børn og unge, der hvor de er og har behov for hjælp - nu og her. På den måde har sponsorsamarbejdet skabt en række projekter, der ikke blot taler børns interesser - men også handler i det daglige. 

Som et led i samarbejdet er specielt Tids­Banken en nyskabelse inden for dansk sponsorudvikling. TDC giver alle medarbejdere mulighed for at anvende 8 arbejdstimer om året til deltagelse i aktiviteter for børn med særlige behov. Og den anden vej får Børns Vilkår helt nye muligheder for at hjælpe og støtte flere børn gennem konkrete indsatser.

 

Anbefalede links

Download materiale fra Børns Vilkår

PDF-filFolder om TDC og Børns Vilkårs TidsBank 
 

bv@bornsvilkar.dk