Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragMedlemskabOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Sponsorer
TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor
Samarbejdspartnere
Bag for en sag
Lille Grundlovsdag
engodsag.dk
Fangekoret

Frederiksborg Amt
Pampers
Unite2Help A/S
JobZonen og Zonerne.dk
Charity Ride - Tour Discovery Channel
Sponsorer for Børns Vilkårs sorggrupper
Mindre sponsorer
Børns Vilkårs hjemmeside
Sponsorpolitik
Bliv sponsor
 
Børns Vilkår > Sponsorer > Samarbejdspartnere > Frederiksborg Amt
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Frederiksborg Amt

Omkring 9000 børn om året ringer eller chatter på Børns Vilkårs BørneTelefon og BørneChatten. Her får de anonym rådgivning om alt fra kærestesorger til omsorgssvigt. En stor del af disse børn kommer fra Frederiksborg Amt, og man har derfor i amtets Socialudvalg besluttet at indgå i et tæt samarbejde med Børns Vilkår om BørneTelefonen.

Formålet med samarbejdet er, at BørneTelefonen ud over at være Børns Vilkårs tilbud, også bliver en del af Frederiksborgs Amts tilbud om anonym rådgivning til amtets børn og unge.

Samarbejdet indebærer, at vi i fællesskab vil arbejde mod at øge kendskabet til BørneTelefonen således, at alle de børn og unge, der har behov for støtte og vejledning, søger hjælp gennem BørneTelefonen.

Det oplysende arbejde vil bestå i, at henholdsvis Børns Vilkårs SkoleTjeneste og Frederiksborg Amt oplyser om BørneTelefonen på amtets institutioner og opholdssteder for børn og unge.

Desuden får Børns Vilkår kontaktpersoner i Frederiksborg Amt, som de kan kontakte eller henvise direkte til, hvis der opstår behov for det, når børn og unge fra amtet ringer til BørneTelefonen og ønsker hjælp.

Samarbejdsaftalen løber indtil videre i to år og indebærer også et årligt økonomisk bidrag fra Frederiksborg Amt på 50.000 kr. til BørneTelefonen.

Frederiksborg Amt er det første amt i landet, som indgår i et formaliseret samarbejde af denne karakter med Børns Vilkår. Vi er åbne for at udvikle samarbejdet med flere amter.
Anbefalede links

 

bv@bornsvilkar.dk