Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragMedlemskabOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Sponsorer
TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor
Samarbejdspartnere
Bag for en sag
Lille Grundlovsdag
engodsag.dk
Fangekoret
Frederiksborg Amt
Pampers
Unite2Help A/S
JobZonen og Zonerne.dk

Charity Ride - Tour Discovery Channel
Sponsorer for Børns Vilkårs sorggrupper
Mindre sponsorer
Børns Vilkårs hjemmeside
Sponsorpolitik
Bliv sponsor
 
Børns Vilkår > Sponsorer > Samarbejdspartnere > Charity Ride - Tour Discovery Channel
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Charity Ride - Tour Discovery Channel

Børns Vilkårs BørneTelefon er den taknemmelige modtager af overskudet fra Danmarks nye store motionscykelløb: Tour Discovery Channel.

Et nyt motionscykelløb ser dagens lys i Odense, når ”Tour Discovery Channel” for første gang løber af stabelen søndag den 11. juni 2006. Løbet er et velgørenhedsløb og arrangeres af Trek Danmark og Sport Event Fyn i fællesskab. Discovery Channel er løbsponsor og løbet er derfor døbt ”Tour Discovery Channel”.

Cykelløbet foregår på en 43 km landevejsrute gennem den bakkede fynske natur på tidspunktet hvor den er aller smukkest. Det henvender sig til alle motionscykellister, der ud over at motionerer også sveder for en god sag. Ruten, der går over Tommerup, Vissenbjerg og Langesø, kan gennemføres op til 3 gange med en maksimal længde på 129 km. Der er start og mål ved cykelbanen i Odense.

Idéen med motionscykelløbet er TREK Danmarks beslutning om at lave et årligt tilbagevendende velgørenheds motionscykelløb i Danmark efter samme princip, som ”Ride for the Roses ”. Hvert år afholdesdet i Holland. ”Ride for the Roses” er blevet en folkelig begivenhed, som samler store beløb ind til velgørende formål. Målet med Tour Discovery Channel i 2006 er at fremskaffe min. kr. 100.000,- til Børns Vilkår.

”Discovery Channel og TREK samarbejder jo allerede omkring cykelholdet Team Discovery. Derfor anså vi det som naturligt at indgå i et samarbejde også i Danmark for at skabe et cykelløb, der ligesom ”Ride for the Roses”, er en folkelig begivenhed, og som indsamler penge til velgørenhed”. udtaler Jens Snedker, Country Manager for Trek Danmark. ”Og cykling er jo noget meget dansk og en sport, hvor alle kan være med. Det er et flot løb, som vi sammen med Sport Event Fyn har fået stablet på benene, så nu håber vi bare at rigtig mange cyklister vil bakke op” fortsætter Jens Snedker.

Stor opbakning til løbet
Mange virksomheder, myndigheder og organisationer har allerede givet løbet deres opbakning. ”Det er dejligt at kunne få muligheden for at arrangere et sådant cykelløb på Fyn”, udtaler Sten Poulsen, projektleder hos Sport Event Fyn. ”Det er et velegnet sted pga. smuk natur og kuperet terræn. Og så ligger det jo midt i landet, så alle kan være med. Der har også været stor velvillighed fra Odense Kommune og cykelklubben Cykling Odense samt de mange andre organisationer og virksomheder, som har medvirket til at det kan lade sig gøre”.

Odenses borgmester Jan Boye er også begejstret over arrangement. “Jeg synes, det er et rigtigt godt og spændende arrangement. Jeg kan kun støtte op om et arrangement, der gennem sporten indsamler og donerer penge til et godt formål. Samtidigt vil det få stor betydning for Odense og Fyn, hvis vi - som de første i Danmark - kan afvikle sådan et arrangement, som allerede findes andre steder i verden. Derved får vi vist, at vi har gode faciliteter og organisationer, der kan magte at afvikle denne type sportsarrangementer. Jeg ønsker arrangørerne held og lykke med projektet,” siger Jan Boye.

Overskuddet går til Børns Vilkår
Overskuddet går til Børns Vilkår og målet er at skaffe 100.000 kroner.
”Vi har valgt Børns Vilkår, fordi det er en humanitær organisation, der igennem 25 år har arbejdet for alle børn i Danmark, og med en særlig indsats for de børn, som har det svært. Vi vil meget gerne hjælpe dem med at nå deres mål, som er, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og at sikre børns ret til en god barndom og et godt liv”, siger Jens Snedker.
” Vi er rigtig glade for at Tour Discovery Channel støtter Børns Vilkår , så vi får flere midler til at gøre vores hjælp endnu bedre”, siger Bente Boserup, souschef for Børns Vilkår.

Tilmelding til løbet og praktisk information:
Tilmelding foregår online på løbets webside https://www.charityride.dk hvor der også er yderligere information om løbet.

Anbefalede links

 

bv@bornsvilkar.dk