Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragMedlemskabOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Sponsorer
TDC - Børns Vilkårs hovedsponsor
Samarbejdspartnere

Bag for en sag
Mange 'bagekroner' til Børns Vilkår
Lille Grundlovsdag
engodsag.dk
Fangekoret
Frederiksborg Amt
Pampers
Unite2Help A/S
JobZonen og Zonerne.dk
Charity Ride - Tour Discovery Channel
Sponsorer for Børns Vilkårs sorggrupper
Mindre sponsorer
Børns Vilkårs hjemmeside
Sponsorpolitik
Bliv sponsor
 
Børns Vilkår > Sponsorer > Samarbejdspartnere > Bag for en sag
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Bag for en sag

Bag for en Sag - kampagnebilledeD. 13. oktober 2006 afholder Børns Vilkår i samarbejde med Just/Kidde igen ’Bag for en Sag’.  Som i 2005 inviteres alle landets skoler og børneinstitutioner til at bage for en god sag: Børns Vilkårs BørneTelefon.

Som et led i en landsdækkende kampagne, Den Store Bagedag, er Børns Vilkår og Just/Kidde gået sammen om et fællesprojekt under navnet ’Bag for en Sag’. Mens Den Store Bagedag er rettet mod familierne - og dermed sætter hjemlig hygge og nærvær i fokus - er ’Bag for en Sag’ rettet mod samtlige skoler og børneinstitutioner landet over. Du kan allerede nu tilmelde din skole, børnehave, vuggestue el. lign. til Bag for en Sag.

Børn hjælper børn
Målet er at få så mange børneinstitutioner og skoler som muligt til at tilmelde sig ’Bag for en Sag’ og dermed afsætte tid til at bage for et godt formål.  Bagefter skal børnene sælge bagværket og pengene gå til støtte af Børns Vilkårs BørneTelefon, der hjælper børn, der har det svært.

Hygge og samvær
Udover at tjene et godt formål, er ideen med projektet at sætte hygge og samvær på skemaet - noget der er væsentligt for børnenes daglige trivsel. Aktiviteten er centreret omkring fællesoplevelser og børnenes samarbejde. Derudover er der rig mulighed for lærerne og pædagogerne til at sætte fokus på emner med social relevans – det kan især være mobning.

”Bagning er en god fællesaktivitet, hvor alle kan være med. Nogle børn oplever for ofte, at de krav og forventninger, som omgivelserne har til dem, kan være svære at leve op til. Når der bages, er det helt andre evner end de sædvanlige, der er brug for. Derfor oplever man ofte, at nogle børn pludselig bliver klar over, at de faktisk har noget at bidrage med til klassens fælles indsats”, mener Børns Vilkår.

Det første år med Bag for en Sag blev en bragende succes. I 2005 fik børn i skoler over hele landet fik "bagt" knap 209 000 kroner sammen til Børns Vilkårs arbejde for børn, der har det svært.

Det var rigtig flot, og Børns Vilkår og Just/Kidde sætter alle sejl til for, at projektet kan blive endnu større i 2006.

Anbefalede links

 

bv@bornsvilkar.dk