Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragDin støtte
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Om Børns Vilkår
Kontakt
Om organisationen
Om historien
Om det daglige arbejde
Om værdier og mål
Om særlige indsatsområder
Peter Sabroeprisen

Sabroeprisen 2007: Tine Bryld
Sabroeprisen 2006: Jes Dige
Sabroeprisen 2005: Olav Tornøe
Sabroeprisen 2004
Sabroeprisen: ærespris 2004
Sabroeprisen 2003
Sabroeprisen 2002
Bliv frivillig rådgiver
Ledige stillinger
Bag bornsvilkar.dk
 
Børns Vilkår > Om Børns Vilkår > Peter Sabroeprisen > Sabroeprisen 2007: Tine Bryld
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Sabroeprisen 2007: Tine Bryld

Børns Vilkår uddeler årets Peter Sabroepris i forbindelse med organisationens 30 års jubilæum torsdag den 30. august.

Peter Sabroeprisen, der er på kr. 10.000, tildeles hvert år én eller flere personer, eller et særligt initiativ, der på særlig måde har gjort en indsats for børn i Danmark enten i det forløbne år, eller som over tid har haft betydning for børn og barndommen.

Tine Bryld, socialrådgiver og forfatter, modtager Peter Sabroeprisen 2007 for sit mangeårige engagement i arbejdet med børn og unge.

Børns Vilkårs formand Peter Albæk udtaler:

"Tine Bryld skabte med radioprogrammet Tværs en helt ny radiokultur, hvor hun viste, hvordan man kan kommunikere respektfuldt, ligeværdigt og omsorgsfuldt med unge på deres egne præmisser. Hun har gennem de 35 år, Tværs har eksisteret, givet generationer af danske børn og unge et forum, hvor de har kunnet hente støtte, identifikation og solidaritet," siger Peter Albæk, der også peger på Tine Brylds rolle som samfundsrevser:

"Tine Bryld har et stærkt retfærdighedsgen og stiller sig altid på de svages side - med et særligt hjerte for børnene og de unge. Men hun er også visionær og ser mulighed for forandring, hvor mange andre ser tab og problemer."

Tine Bryld har en historie sammen med Børns Vilkår; hun var en af organisationens stiftere:

"Det er derfor i høj grad passende, at hun netop modtager prisen i år, hvor vi fejrer 30 års fødselsdag. Men når hun får Peter Sabroeprisen 2007 er det ikke bare for hendes "gamle" engagement. Det er for hele hendes samlede virke for børn og unge i Danmark," siger Peter Albæk.

 

bv@bornsvilkar.dk