Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragDin støtte
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Om Børns Vilkår
Kontakt
Om organisationen
Om historien
Om det daglige arbejde

Rådgivning
Rådgivning af børn og unge
Rådgivning af forældre
Frivillige rådgivere
Sorggrupperne
Skilsmissegrupper
SkoleTjenesten
Projekter
Dagligdagen på sekretariatet
Om værdier og mål
Om særlige indsatsområder
Peter Sabroeprisen
Bliv frivillig rådgiver
Ledige stillinger
Bag bornsvilkar.dk
 
Børns Vilkår > Om Børns Vilkår > Om det daglige arbejde > Rådgivning > Rådgivning af forældre
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Rådgivning af forældre

ForældreTelefonen
ForældreTelefonen finder du på 35 55 55 57. Det er et tilbud til alle voksne, som ønsker rådgivning om børn og unge - en mulighed for at få støtte i en måske vanskelig og ensom situation.

Alle voksne kan ringe på ForældreTelefonen. I kan være forældre, bedsteforældre, ven eller nabo - en voksen der er tæt på børn.

Du kan ringe, uanset om du synes problemerne er store eller små. Det kan være tanker, spørgsmål og bekymringer omkring opdragelse, skole, skilsmisse, samvær, misbrug m.m.

Rådgivningen foregår på dine betingelser. Det er dig, der definerer problemstillingen, men vi har altid barnets tarv i fokus. Som rådgivere har vi mulighed for at yde hjælp til selvhjælp, at yde en rådgivning der sætter dig i gang med selv at handle. I særlige tilfælde kan vi henvise til andre relevante hjælpemuligheder.

ForældreBrevkassen
Du har mulighed for at få rådgivning på mail. Du kan skrive til ForældreBrevkassen og spørge om alt, der handler om børn.

Anbefalede links

 

bv@bornsvilkar.dk