Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Nyheder fra Børns Vilkår
Nyt fra Børns Vilkår

Julegave til sorggrupperne
Bag for en Sag
Nye hæfter om skilsmisse
Fra skrot til slot
TDC løber for BørneTelefonen
30 års fødselsdag med latter, tårer og en smule regn
Peter Sabroeprisen til Tine Bryld
Jubilæumsskrift
10 år med nej til bank!
Kriseramte børn og unge - rådgivning på nettet
Undersøg Kommunernes håndtering af underetningspligten!
Vi skaber fred
Børnepolitisk arbejde
Trykte nyhedsbreve
Nyhedsarkiv
 
Børns Vilkår > Nyheder > Nyt fra Børns Vilkår > Julegave til sorggrupperne
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Julegave til sorggrupperne

I stedet for at bruge penge til at sende julekort, valgte Næring- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundet at donere pengene til Børns Vilkårs sorggrupper. Julegaven til sorggrupperne er på 25.000 kr. og de falder i følge Dorthe Korshøj, leder af sorggrupperne, på et tørt sted.

"Vi er utrolig glade for at mærke den stigende interesse og forståelse, der er for disse børns behov for særlig opmærksomhed. Mange børn møder desværre stadig tavshed - en tavshed der ofte tager afsæt i misforstået omsorg, hensyn og berøringsangst. Det er vigtigt, at alle voksne anerkender at sorg og savn hos børn, ikke er forbigående, men tværtimod et livsvilkår, der vil følge barnet resten af dets liv", forklarer Dorthe Korshøj.

Ifølge Dorthe Korshøj vil de 25.000 kroner betyde, at knap 3 børn kan tilbydes en plads i en af sorggrupperne.

Det er tredje år i træk at NNF vælger at donere penge til en velgørende organisation i stedet for at sende julekort ud. I år faldt valget på Børns Vilkårs sorggrupper.

"Voksne mennesker taler ofte om. hvor svært det må være at miste sine børn. Formålet med sorggrupperne er det lige omvendte. Det er dejligt at vide, at NNF kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt lettere, for nogen af de børn, der har det allerhårdest", siger næstformand i NNF Kurt Jakobsen.

Han overrakte mandag d. 26. november 2007 checken på de 25.000 kroner til Dorthe Lysgaard, Børns Vilkårs dirktør. Hun takkede mange gange for det flotte beløb.

"Det, at miste et nært familiemedlem, er en meget svær situation for både børn og familie. Børns Vilkårs sorggrupper har for mange børn haft meget stor betydning i processen med at bearbejde tabet. Vi er derfor meget taknemmelige overfor NNF, at I har valgt at støtte vores arbejde med børn i sorg", siger Dorthe Lysgaard.

 

bv@bornsvilkar.dk