Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreBørns Vilkår menerSponsorerUndervisning og foredragMedlemskabOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Nyheder fra Børns Vilkår
Vores ansvar
Gode takter, men lidt slinger i valsen
Mød Børns Vilkår i TDC-butikkerne
Børn må ikke være gidsler
Lille Grundlovsdag 2006
VERA gav den gas på SMK
Ny direktør i Børns Vilkår
Ny bog om sorg
Trykte nyhedsbreve
Pressemeddelelser
Nyhedsarkiv
Børns Vilkår > Nyheder > Ny direktør i Børns Vilkår
Udskriftsvenlig sideTip en ven
Ny direktør i Børns Vilkår
03.04.2006
 
Børns Vilkår har ansat Dorthe Lysgaard som ny direktør med virkning fra 1. juni 2006. Hun kommer fra en stilling som direktør i Danmarks Bløderforening og skal stå i spidsen for en organisation i rivende udvikling med flere hundrede frivillige og ansatte samt ca. 14.000 medlemmer.

Børns Vilkår har ansat Dorthe Lysgaard som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som direktør i Danmarks Bløderforening. Hun tiltræder stillingen i Børns Vilkår 1. juni 2006.

Børns Vilkår har de sidste 4-5 år oplevet en stærk vækst med flere aktiviteter og nye indsatser for børn og unge, en markant forøgelse af medarbejderstaben samt en fordobling af medlemstallet på bare et år.

”Udviklingen kræver stærk fokus på organisationsudvikling, ledelse og økonomi, samtidig med at vi hele tiden skal udvikle vores aktiviteter og rejse flere midler til de mange aktiviteter. Og her er Dorthe den helt rigtige person. Hun har solid erfaring som tovholder i spidsen for en organisation, der konstant udvikler sig. Og hun har vist, at hun mestrer de mange forskellige discipliner, som vi har behov for. Vi ser frem til samarbejdet med Dorthe”, siger formand Peter Albæk fra Børns Vilkår.

Dorthe Lysgaard har siden 1998 stået i spidsen for Danmarks Bløderforening, og har en karriere som fuldmægtig i Udenrigsministeriet, Miljøstyrelsen og Sundhedsministeriet samt som international konsulent og kontorchef i Dansk Sygeplejeråd. Sideløbende med sit arbejde i Danmarks Bløderforening har hun gen­nemført en international lederuddannelse.

“Jeg glæder mig til at blive en del af et engageret team, som fortsat skal arbejde for det gode børneliv. Vi skylder både børnene og os selv at give dem nogle trygge og stimuler­ende opvækstvilkår. Det er børnene som skal bære vort samfund videre. Det er en spændende organisation med et stort potentiale. Det ser jeg frem til at være med til at udvikle,” siger Dorthe Lysgaard.

 
Yderligere kommentarer fås hos: Peter Albæk: 21 66 82 72

 Dorthe Lysgaard: 22 79 95 61


Gå til nyhedsoversigt


Tilmeld
Afmeld
 

bv@bornsvilkar.dk