Børns Vilkårs logo

TDC
SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerSponsorerUndervisning og foredragOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikken
Medlemskab
Medlemsfordele
Medlemstilmelding
Støt Børns Vilkår

Det Gode Program
Børnemærket hjælper BørneTelefonen
 
Børns Vilkår > Medlemskab > Støt Børns Vilkår > Det Gode Program
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Det Gode Program

Ved at installere Det Gode Program, kan du støtte Børns Vilkårs indsats og mærkesager på en helt ny måde. Det Gode Program er udviklet i samarbejde med ENGODSAG.DK (https://www.engodsag.dk) og er anonymt og sikkert, desuden er det gratis både at hente og at anvende Det Gode Program.

Når du køber ind på Internettet, sikrer Det Gode Program, at Internetbutikken overfører penge til vores indsats, uden at det koster dig ekstra.

Det fungerer på tre forskellige måder: 1) Via en butiksliste 2) Via en automatisk påmindelse 3) Og via din egen ønske- og huskeliste.

1) Butikslisten og varerne Butikslisten i Det Gode Program er din egen genvej til hundredvis af Internetbutikker. Ved hver butik ser du præcis hvor stor en del af dit køb, der sendes ubeskåret videre til vores indsatsområder. Internetbutikken betaler donationen, og varerne bliver ikke dyrere for dig. Du kan bl.a. købe musik, film, rejser, spil, bøger, tøj, telefoni, hardware og gaver – og samtidig støtte os. Du følger bare linket i butikslisten, så går resten af sig selv. Og det bliver ikke dyrere for dig at handle.

2) Den automatiske påmindelse. Hvis du surfer forbi en Internetbutik, der samarbejder med ENGODSAG.DK, bliver du automatisk mindet om at internetbutikken gerne vil donere penge til vores indsats. Det kræver, at du køber ind i internetbutikken før pengene sendes ubeskåret videre. Varerne bliver dog aldrig dyrere af den grund.

3) Ønske- og huskeliste I Det Gode Program er der en ønske- og huskeliste. Når du ser en ting, du ikke vil købe nu, kan du med ét klik føje den til listen. Det gælder alle varer fra alle butikker. Du kan altid hente listen til egen brug.

Desuden kan ønskelisten sendes til andre. Når de køber ind via listen i en butik, der samarbejder med ENGODSAG.DK sendes der automatisk penge til vores indsats. - Det er nemt og uforpligtende

- Med Det Gode Program fra ENGODSAG.DK er det anonymt, uforpligtende, gratis og sikkert for dig at være velgørende. Det koster dig kun et minut at hente programmet, hvorefter din computer automatisk skaffer penge til vores indsats. Klik her så får du programmet med det samme og støtter Børns Vilkår automatisk:

https://www.engodsag.dk/images/stories/applications/DETGODEPROGRAMSETUP54.EXE

(fungerer kun på PC, Windows og Internet Explorer)
Anbefalede links

 

bv@bornsvilkar.dk