Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Erhverv
Hovedsponsorer
Bliv projektpartner
Bliv erhvervspartner
Bliv kampagnepartner
Giv et bidrag
Tilmeld til PBS
Produktsamarbejde
Støt via salg af et produkt
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Hvorfor støtte Børns Vilkår? > Giv et bidrag
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Giv et bidrag

Tak!
Kære BørneBrevkasse.

Jeg er en pige på 12 år. Jeg ville bare sige tusind tak for jeres hjælp. Jeg skrev engang for noget tid siden ind fordi jeg følte mig udenfor i klassen og ikke rigtig havde nogle venner og blev drillet. Og i kom med nogle råd, og nu har jeg det simpelthen bare så godt i klassen. Jeg er venner med alle og snakker og er sammen med alle mulige forskellige i klassen. Selv drengene. Nu kan jeg faktisk sige, uden at overdrive, at jeg elsker at gå i skole. Meget mere end jeg gjorde i 5. klasse. Jeg vil altid gerne op om morgenen fordi jeg glæder mig til at komme op og snakke med klassen. Jeg synes bare jeg har verdens bedste klasse. Så tusind tak skal i have!!!! I har givet mig lysten til at gå i skole tilbage!
Hilsen en taknemmelig pige

Tilmeld dig PBS og støt Børns Vilkår med et fast beløb hver måned, kvartal eller år.

Du kan også sætte penge ind på reg. nr.: 0040 Kontonr.: 4405 698 426

Læs mere om børn i sorgaEt støttebeløb på 50 kroner kan betale for 10 plakater, der fortæller børn om aderesamulighed for at få hjælp via Børns Vilkår.

aEt støttebeløb på 10.000 kroner kan give et barn, der har mistet en forælder aeller søskende ved dødsfald, et helt forløb i enasorggruppe.

aBørns Vilkår har brug for al den støtte, vi kan få, og alle beløb tæller.

 

bv@bornsvilkar.dk