Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Erhverv
Hovedsponsorer
Bliv projektpartner
Integrations-ministeriet
TrygFonden
Videns og Formidlingscenter for Socialt Udsatte
Bliv erhvervspartner
Bliv kampagnepartner
Giv et bidrag
Produktsamarbejde
Støt via salg af et produkt
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Hvorfor støtte Børns Vilkår? > Bliv projektpartner
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Bliv projektpartner

Børns Vilkår har løbende en række projekter til gavn for børn og unge. Nogle projekter skal ende med at være varige tilbud, andre er tidsbegrænsede analyse- og udviklingsprojekter. Fælles for projekterne er, at vi samarbejder med andre – institutioner, fonde, myndigheder eller virksomheder, som hjælper os med at finansiere projekterne. I nogle tilfælde bidrager projektpartnerne med viden eller arbejdskraft.

Projektpartnere kan også være en virksomhed eller institution, der inviterer Børns Vilkår til at være den rådgivende eller udførende part på et projekt. 

Børns Vilkår går kun ind i samarbejdsprojekter, som fremmer det gode børneliv, men det gør vi til gengæld gerne. Vi er en af de organisationer, der er i kontakt med allerflest børn og unge, og vi mener, det forpligter.

Eksempler på projekter der er blevet til i samarbejde med projektpartnere:

Vi vil altid gerne drøfte projektpartnerskab. Hvis du er interesseret kan du kontakte direktør Dorthe Lysgaard på mail eller telefon: 36 18 00 50 

 

bv@bornsvilkar.dk