Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Erhverv
Hovedsponsorer
Bliv projektpartner
Bliv erhvervspartner
Erhvervsmedlem
Børns Vilkårs erhvervspartnere min. 50.000
Børns Vilkårs erhvervspartnere 10.000 - 50.000
Bliv kampagnepartner
Giv et bidrag
Produktsamarbejde
Støt via salg af et produkt
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Hvorfor støtte Børns Vilkår? > Bliv erhvervspartner
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Bliv erhvervspartner

Socialt engagement og samfundsmæssigt ansvar er for alvor kommet på erhvervslivets dagsorden - både internationalt og i Danmark.

Det er en udvikling, som Børns Vilkår hilser velkommen og ser meget positivt på. Ved at blive erhvervspartner i Børns Vilkår har din virksomhed mulighed for at udvikle sit sociale ansvar og styrke sit omdømme.


Erhvervspartnerskaber er sponsorater, og sponsorydelser er fuldt fradragsberettiget


I Børns Vilkår har vi positive erfaringer med at arbejde tæt sammen med erhvervspartnere om udvikling af projekter for børn og unge. Ved at støtte Børns Vilkår signalerer din virksomhed socialt engagement, og det kan være en gevinst både eksternt såvel som internt i virksomheden.

Støtter din virksomhed med 2.500-10.000 får I:
3 nyhedsbreve, et diplom og tilbud om at bruge Børns Vilkårs logo på jeres hjemmeside.

Støtter din virksomhed med 10.000-50.000 får I:
3 nyhedsbreve, et diplom, vores årsrapport, tilbud om at bruge Børns Vilkårs logo på jeres hjemmeside og i jeres e-mail signatur og I bliver nævnt på vores hjemmeside.

Støtter din virksomhed med min. 50.000 får I:
3 nyhedsbreve, et diplom, vores årsrapport, tilbud om at bruge Børns Vilkårs logo på jeres hjemmeside og i jeres e-mail signatur. Derudover får I en præsentation med jeres logo på vores hjemmeside og tilbud om at bruge vores logo i egne markedsføringsmaterialer - efter aftale med os.

Overvejer du at blive erhvervspartner, eller har du i første omgang behov for mere information, kan du kontakte formand Peter Albæk på mail eller på tlf.: 21 66 82 72 eller Børns Vilkårs direktør Dorthe Lysgaard på mail eller på tlf.: 36 18 00 50.

Alle erhvervspartnerskaber gælder i et år.

 

bv@bornsvilkar.dk