Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerUndervisning og foredragDin støtteOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Erhverv
Hovedsponsorer
Bliv projektpartner
Bliv erhvervspartner
Bliv kampagnepartner
Giv et bidrag
Produktsamarbejde
Støt via salg af et produkt
 
Børns Vilkår > Hvorfor støtte Børns Vilkår?
Udskriftsvenlig sideTip en ven

Hvorfor støtte Børns Vilkår?


Støtter man Børns Vilkår tager man samtidig et socialt ansvar for de opvoksende generationer. Børns Vilkår arbejder for det gode børneliv for alle børn og unge i Danmark – men vi gør en særlig indsats for børn med særlige behov.

Børns Vilkår er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske interesser og arbejder alene ud fra et børneperspektiv.

Den vigtigste aktivitet i Børns Vilkår er vores rådgivningstilbud til børn og unge. Den mest kendte og brugte er BørneTelefonen, som bliver brugt af mere end 10.000 børn hvert år. Men vi har også BørneChatten, BørneLinket samt den elektroniske brevkasse BørneBrevkassen. I 2006 oprettede vi BørneLinket, der er et chatrum hvor børn og unge kan chatte med hinanden om forskellige emner. I øjeblikket har vi chatrum om vold, mobning og om at vokse op mellem forskellige kulturer.

Børns Vilkår har også sorggrupper fordelt over hele landet for børn, der har mistet en forælder eller søskende. Vores SkoleTjeneste besøger skoleklasser over hele landet for at fortælle om emner som sorg, mobning, skilsmisse og om integrationsproblemer.

Børns Vilkår har via rådgivningen og de andre aktiviteter stor viden om, hvad der rører sig blandt børn. Den viden bruger vi politisk og forsøger at give børnene stemme i den politiske debat og i forhold til beslutningsprocesserne i samfundet.

Sponsorater er fuldt fradragsberettiget.

Zales a/s
I Børns Vilkår har vi valgt at benytte os af zales a/s, som hjælper os med at indsamle midler til vores arbejde med børn, der har det svært.

 

bv@bornsvilkar.dk