Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Din støtte
Giv et bidrag
Fast bidragsyder
Det Gode Program
Etik Invest
Bliv medlem
Bliv frivillig rådgiver
Gaveideer
Arv og testamente
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Din støtte > Giv et bidrag
Udskriftsvenlig sideTip en ven

Giv et bidrag

Dit bidrag er med til at gøre en forskel for børn og unge. Hos Børns Vilkår arbejder vi for at sikre børns ret til en god barndom og et godt liv. Vi ønsker, at alle børn skal have den hjælp de har behov for - også selv om deres forældre ikke er i stand til at yde den.

Du kan støtte Børns Vilkår med et engangsbidrag ved at sætte penge ind på: Reg. nr.: 0040 Kontonr.: 4405 698 426. Eller du kan blive fast bidragsyder med et fast bløb hver måned, kvartal eller år.    

SMS "støtbørn" til 1277 og støt Børns Vilkår med 100 kr. 

Samarbejde om SMS donationer
Børns Vilkår samarbejder med Wireless Factory om vores SMS donationskampagner. Fra april 2007 tilbyder Wireless de mobilbrugere, der ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten ved køb af indholdstakserede tjenester mulighed for at donere pengene til Børns Vilkår. Dem der vælger at donere penge til Børns Vilkår modtager en takke-hilsen via SMS.

Skattefradrag for privatpersoner
Hvis dit bidrag er over 500 kroner kan du trække det fra i skat på selvangivelsen. Dog kan de første 500 kroner om året ikke kan trækkes fra. For 2007 kan du maksimalt trække 13.600 kr. fra.

Ønsker du en snak om hvordan du kan støtte, så kontakt direktør Dorthe Lysgaard på mail eller telefon: 36 18 00 50.

 

bv@bornsvilkar.dk