Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Din støtte
Giv et bidrag
Bliv medlem
Bliv frivillig rådgiver

Børns Vilkårs rådgivning
Hvem, hvor og hvordan?
Kurser og supervision
Ansøgningsskema til frivillige rådgivere
Gaveideer
Arv og testamente
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Din støtte > Bliv frivillig rådgiver > Børns Vilkårs rådgivning
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Børns Vilkårs rådgivning

I Børns Vilkår er der ca. 130 frivillige rådgivere tilknyttet BørneTelefonen, BørneChatten og ForældreTelefonen. Årligt har de mere end 13.000 samtaler med børn og unge og de voksne omkring dem.

Rådgivningen er anonym. Børn, unge og voksne har mulighed for at snakke om oplevelser, problemer og bekymringer, som de ellers føler sig alene med. Vi lytter og giver kvalificerede råd og vejledning. Sammen med barnet eller den voksne finder vi frem til, hvad der kan gøres for at løse problemerne.

Vores mulighed for at hjælpe er at yde hjælp til selvhjælp. At rådgive så barnet eller den voksne kan komme i gang med selv at handle. I særlige tilfælde kan vi henvise til andre hjælpemuligheder.

I alle rådgivningssamtaler er barnets tarv i fokus, og de foregår på barnet eller den voksnes betingelser. Det er den der henvender sig, der definerer problemstillingen.

Klik her, hvis du vil udfylde et ansøgningsskema.

”At være rådgiver hos Børns Vilkår giver et spændende indblik i børnelivet i Danmark - hvornår er det svært at være barn? Samtidig lærer man hurtigt at forholde sig til en aktuel problemstilling for et barn. Ind i mellem er der også brug for kreativitet og ikke mindst humor, når børnene keder sig og beder om forslag til hvad de skal lave.”

Frivillig rådgiver hos Børns Vilkår

 

bv@bornsvilkar.dk