Børns Vilkår

SøgSøg på sitet
Børns VilkårFor børn og ungeFor forældreNyheder fra Børns VilkårBørns Vilkår menerErhvervUndervisning og foredragOm Børns Vilkår
Kontakt Børns VilkårSitemapButikkenSpejlet
Din støtte
Giv et bidrag
Bliv medlem
Bliv frivillig rådgiver
Børns Vilkårs rådgivning
Hvem, hvor og hvordan?
Kurser og supervision
Ansøgningsskema til frivillige rådgivere
Gaveideer
Arv og testamente
Dit bidrag gør en stor forskel!
 
Børns Vilkår > Din støtte > Bliv frivillig rådgiver
Udskriftsvenlig sideTip en ven
 

Bliv frivillig rådgiver

Har du lyst til at rådgive børn, unge og voksne?
Som frivillig rådgiver på BørneTelefonen, BørneChatten og ForældreTelefonen kommer du i kontakt med børn og unge og de voksne omkring dem. Samtalerne handler om alt fra kærestesorger og venindeproblemer til mobning og omsorgssvigt.

Som rådgiver skal du være åben overfor børn og voksnes forskellige opvækst og livsbetingelser. Det er vigtigt, at du er tolerant og kan leve dig ind i problemstillingerne, samtidig med at du formår at distancere dig fra problemerne. Du skal således være parat til at møde børn og voksne fordomsfrit.

For at blive rådgiver skal du have en børnefaglig uddannelse, eller være godt i gang med at tage en. Derudover er det vigtigt, at du bor i Københavnsområdet, da alle rådgivninger foregår fra vores kontor i Valby.

Klik her, hvis du vil udfylde et ansøgningsskema.

"At være rådgiver hos Børns Vilkår giver mig indsigt i, at der er en "skyggeside" i Danmark. Mange børn og unge mangler en voksen, der har tid til dem. Vi lytter til dem - giver os tid til at høre, hvad de har på hjerte. Det er faktisk "nemt" at gøre en stor forskel og det er en rar fornemmelse at føle, at jeg gør noget godt for børn og unge, der mistrives."

Frivillig rådgiver hos Børns Vilkår

 

bv@bornsvilkar.dk